Quality Manager

(32-40 uur per week, Alphen aan den Rijn)

 

Wie zijn wij?

Euro Lloyd Management biedt een brede dienstverlening aan de Noble Mobility Group, bestaande uit diverse werkmaatschappijen, waaronder De Gruijter & Co, KHZ International Movers, Passies Internationale Verhuizers, GRS en XL Pack.

De bedrijven bieden diverse dienstverleningen aan onze klanten, waaronder het uitvoeren van (internationale) verhuizingen, kantoorverhuizingen, relocation activiteiten, inboedelopslag, exportverpakkingen en transport – en expeditie activiteiten.

 

Wat ga je doen?

Je wordt uitgedaagd om zelfstandig de functie van Quality Manager op te zetten. Hierbij is het belangrijk dat je de directie en het management ondersteunt en hen gevraagd en ongevraagd adviseert. Dit doe je voor alle bedrijven vallende onder de Noble Mobility Group.

 

Bij het opzetten van de functie ga je eerst de huidige documenten (beleid, processen e.d.) en het kwaliteitssysteem analyseren, onderzoeken en doe je verbetervoorstellen, welke je na akkoord gaat implementeren. Na een goede inventarisatie van de huidige situatie ga je aan de slag met het opzetten van een kwaliteitssysteem welke je ook beheert en onderhoudt. Je ontwikkelt KAM beleid en de bijbehorende procedures, welke volgens de laatste ISO, FIDI FAIM normen gerealiseerd dienen te worden en compliant te zijn met de bepalingen in de AO-IB. Daarnaast zorg je ervoor dat inspecties, in- en externe audits en de zaken rondom het behoudt van vergunningen goed verlopen. Om dit te realiseren werk je nauw samen met het management en andere afdelingen. Je volgt voortdurend de ontwikkelingen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu en Safety en voer je indien nodig aanpassingen uit zodat het KAM beleid voldoet aan de nieuwe eisen.

 

Ook ben je verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van taken op het gebied van RI&E inclusief implementatieplan (preventiemedewerker). Je waarborgt en creëert een veilige en gezonde werkomgeving voor de werknemers en externen en adviseert de directie en management op het gebied van benodigde verbeteringen.

 

Kort gezegd: er is veel te ontwikkelen en realiseren op kwaliteits- en safety gebied. Een zelfstandige en self starting mentaliteit is een must voor het optimaal uitvoeren van deze functie.

Wat verwachten wij?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau;
 • Kennis en ervaring van alle relevante Kwaliteit, Arbo en Milieu en Safety aspecten;
 • Je hebt affiniteit met IT en het optimaliseren van te gebruiken systemen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je staat sterk in je schoenen en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend;
 • Van de grond af een beleid en processen kunnen ontwikkelen en implementeren;
 • Beschikt over de competenties: zelfstarter, communicatief vaardig, doorzettingsvermogen, klantgericht, analytisch vermogen, kritisch, accuraat, resultaatgericht, doortastend, aanpassend vermogen en helicopter view.

 

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving;
 • Marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding, max. 50 km vv;
 • Pensioenregeling via Centraal Beheer Achmea;
 • Vrijwillige deelname aan WIA Hiaatverzekering;
 • Vrijwillige deelname aan collectieve zorgverzekering bij VGZ;
 • Vrijwillige deelname aan collectieve bedrijfsfitness.

 

Vind je dit een leuke baan?

 • Je kunt dan je CV en motivatiebrief sturen per e-mail: solliciteren@noble-mobility.com ter attentie van mevrouw B. Roskam onder vermelding van Qualitiy Manager. Reageren kan tot uiterlijk maandag 22 april 2018. Als er vragen zijn over de functie kan er contact opgenomen worden met Bianca Roskam (HR medewerker) op telefoonnummer 0172 44 99 81 op de dagen maandag, dinsdag en donderdag.